DSC_0526

Advertisements

DSC_0156

Македонија во ЕУ

Драги Македонци, не очекувајте чуда од Европската унија, а уште помалку од НАТО. Треба да бидеме водени од многу достојни и чесни луѓе за да се промени животот по начинот кој многу романтично си го претставуваме. Корупција криминал има насекаде. Но кога таа ги пробие сите пори на власта, младите секогаш ќе си замислуваат живот некаде надвор од нашата држава, некој поубав живот. Борете се за поштеност која сепомалку ја има во нашите политичари! Драги Македонци, некои политичари со влезот во ЕУ ќе се збогатат уште повеќе, Европа ќе пушта пари, и тие пари нема како а да не бидат украдени од алчните политичари. А кога портите на Европа ќе се отворат, многу млади лекари, информатичари и обични работници ќе заминат. Македонија ќе се испразни но здравството и образованието нема да се подобри. Се зависи од тоа што сакаме и што сме подготвени да истрпиме. Една власт секогаш е огледало на нашиот колективен и општествен менталитет.
Се друго е чорба! Ќе сркаме тоа што ќе ни надробат!!!

My links


**CHECK THIS OUT** dropbox pictures

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10215769192291177.1073741850.1484989644&type=3&notif_id=1521303383485689&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10215571682753562.1073741848.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10212932586057794.1073741842.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10212619562792408.1073741841.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10210716938827998.1073741836.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/pg/waves.norwich/photos/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10215769192291177.1073741850.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10216139973720481.1073741855.1484989644&type=3

https://www.facebook.com/boban.stoimenovski/media_set?set=a.10216031033637047.1073741852.1484989644&type=3

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑